LD Blog

ΝΕΑ & ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
Δώρα και χαρά μοίρασε το live του LamiaDelivery - Βίντεο με τους νικητές
Δεν υπάρχει πιο όμορφο συναίσθημα απ' το να βλέπεις χαρούμενα πρόσωπα! Αυτή ακριβώς είναι η συνταγή του LamiaDelivery.
 
Το φαγητό είναι χαρά... και το delivery της Λαμίας, φροντίζει ώστε κάθε δράση του να προσφέρει αυτό ακριβώς. Χαρά και χαμόγελα!
 

Στο φιλόξενο LamiaReport, ξετυλίχθηκε ένα LIVE 70 λεπτών, όπου όλοι παρέα:

✅ Κληρώσαμε τα 500€ μετρητά και το iPhone 15 από το «Μπαλάκι», γεμίζοντας χαρά δύο συμπολίτες μας.
Κληρώσαμε «ένα σωρό» επιτραπέζια και πολλααααά κουπόνια delivery σε επιπλέον τυχερούς.
✅ Τα είπαμε όλοι παρέα και ακούσαμε τις ιδέες σας.
 

Σου φτιάξαμε βίντεο με τα καλύτερα στιγμιότυπα του INSTAGRAM LIVE μας, για να δεις τι «παίχτηκε» και πως αντέδρασαν οι τυχεροί Χαρά και Γιώργος που κέρδισαν τα δυο μεγάλα δώρα.

 
Παιδιά σας ευχαριστούμε για όλα! Τίποτα απο όλα αυτά δεν είναι εφικτό χωρίς τη στήριξη σας.
 
❤️Αν σου αρέσουν αυτά που κάνουμε, ενημέρωσε την παρέα σου για τον τρόπο λειτουργίας μας και συνέχισε να μας στηρίζεις ώστε όλοι παρέα, να μπορούμε να κάνουμε ακόμη πιο συχνά τέτοιες δράσεις.
 
Φυσικά θα οργανωθεί και νέος διαγωνισμός «Μπαλάκι». Ζητάμε την στήριξη και υπομονή σας για λίγο διάστημα, ώστε να συγκεντρωθεί το budget για τα νέα δώρα και για να στηθούν οι νέες διαφημιστικές καμπάνιες μας. Εως τότε, τρέχει κανονικά ο 2ος, τακτικός μηνιαίος διαγωνισμός που μοιράζει ΠΟΛΛΑ κουπονια delivery σε όσους στηρίζουν το app με τις παραγγελίες τους.
 
 


🤳 Οι εκπλήξεις και οι τακτικοί διαγωνισμοί δεν σταματούν εδώ! Στηρίζοντας το APP με τις παραγγελίες σου, στηρίζεις τόσο τα συνεργαζόμενα μαγαζιά, όσο και τις δράσεις του @lamia_delivery που στόχο έχουν να μας φτιάχνουν τη διάθεση!
 
 
Λαμία: Το Delivery σε «κερνάει» βενζίνη για όλο το καλοκαίρι, γυαλιά VR & μετρητά για ψώνια

Το «Λαμιωτάκι» σου φουλάρει το αυτοκίνητο όλο το καλοκαίρι, σε «χαρτζιλικώνει» για τα πρώτα ψώνια του καλοκαιριού και σου δίνει το απόλυτο VR εργαλείο για να μπεις στον κόσμο της εικονικής...

2024-04-24
περισσότερα
Δώρα και χαρά μοίρασε το live του LamiaDelivery - Βίντεο με τους νικητές

Δεν υπάρχει πιο όμορφο συναίσθημα απ' το να βλέπεις χαρούμενα πρόσωπα! Αυτή ακριβώς είναι η συνταγή του LamiaDelivery.   Το φαγητό είναι χαρά... και το delivery της Λαμίας, φροντίζει ώστε...

2024-01-20
περισσότερα
Λαμία: Αυτή τη Τετάρτη το Live για τα δώρα στο «Μπαλάκι»

⏳Ετοιμάσου! Αυτή την Τετάρτη (17/01) θα σε κληρώσουμε νικητή! Αυτή την Τετάρτη στις 18:00 δίνουμε ραντεβού σε LIVE στο INSTAGRAM για να κληρώσουμε παρέα τα δώρα από το Μπαλάκι. Και τώρα που...

2024-01-12
περισσότερα