* Η Apple ΔΕΝ συνδέεται με κανέναν τρόπο με το σύστημα επιβραβεύσεων ή τα δώρα που προσφέρονται από το APP.

Θέλουμε να οργανώσουμε το delivery της Λαμίας μας με έναν νέο, ανταποδοτικό τρόπο!

Το νέο APP είναι.. Λαμιωτάκι! Θα φροντίζει δηλαδή αποκλειστικά την πόλη μας, ανταποδίδοντας με «όποιον τρόπο μπορεί» σε όσους απο εμάς το στηρίζουμε με τις παραγγελίες μας.

Έτσι αποφασίσαμε, από την πρώτη μέρα λειτουργίας μας, να κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να σας ευχαριστήσουμε και να σας γεμίσουμε δώρα, με δύο παράλληλους διαγωνισμούς να τρέχουν!

(A τρόπος) Γνωρίστε το «Μπαλάκι»:

Ο δεύτερος διαγωνισμός με τις «Δωράρες στο Μπαλάκι» του LamiaDelivery ολοκληρώθηκε μοιράζοντας δωράρες και χαμόγελα σε... Λαμιωτάκια!
 
Πριν λίγες μέρες, κληρώσαμε τους νικητές μας σε Live στο Instagram. Δες τους νικητές στο σχετικό μας άρθρο, στο blog ή στο INSTAGRAM...
 
 
Το Delivery είναι χαρά... και για αυτό θέλουμε το «Λαμιωτάκι» να προσφέρει χαρά σε μόνιμη βάση. Με την στήριξη σας, μπορούμε να συνεχίσουμε να μοιράζουμε χαρά, όλοι μαζί, στη Λαμία.
 
Σύντομα, θα οργανωθεί και νέος διαγωνισμός «Μπαλάκι». Ζητάμε την στήριξη και υπομονή σας για λίγο διάστημα, ώστε να συγκεντρωθεί το budget για τα νέα δώρα και για να στηθούν οι νέες διαφημιστικές καμπάνιες μας.
Εως τότε, τρέχει κανονικά ο 2ος, τακτικός μηνιαίος διαγωνισμός που μοιράζει ΠΟΛΛΑ κουπονια delivery σε όσους στηρίζουν το app με τις παραγγελίες τους.
 
 
 





(Β τρόπος) Μηνιαίος «κουπονοδιαγωνισμός» delivery:

Φτιάξαμε παράλληλα και ένα μηνιαίο σύστημα πόντων για να κερδίζεις κουπόνια Delivery. Έτσι, κάθε μήνα οι πρώτοι σε πόντους θα κερδίζουν αυτόματα, δωρεάν κουπόνια delivery. Ενώ ταυτόχρονα, πολλοί άλλοι παίρνουν επίσης κουπόνια, με τυχαίο τρόπο μέσα από κλήρωση στην οποία συμμετέχουν με τους πόντους μήνα τους (κάθε € κατανάλωσης στο APP αντιστοιχεί σε 20 πόντους μήνα

* Κάθε 100 πόντοι αντιστοιχούν σε μια επιπλέον συμμετοχή στη κλήρωση για τα κουπόνια, αν πχ στο τέλος του μήνα διαθέτεις 1000 πόντους delivery, θα έχεις και 10 συμμετοχές στη κλήρωση.

* Αξιολογώντας τις παραγγελίες σου κερδίζεις +20 πόντους.

Κάθε μήνα, οι πέντε πρώτοι σε πόντους κερδίζουν κουπόνια χωρίς κλήρωση. Η λίστα με τους 10 πρώτους είναι καταχωρημένη δημόσια στο APP και ανανεώνεται αυτόματα (δες παρακάτω). Νικητές θεωρούνται όσοι βρεθούν στις 5 πρώτες θέσεις βαθμολογίας στις 31 ΜΑΡΤΙΟΥ 2024 το βράδυ

Ταυτόχρονα, όλοι όσοι παραγγείλουν από το APP μπαίνουν στη καθιερωμένη μηνιαία κλήρωση, απ όπου προκύπτουν άλλοι ΔΕΚΑ νικητές.

Δείτε εδώ όλες τις λεπτομέριες του «κουπονοδιαγωνισμό»



LIVE ΚΑΤΑΤΑΞΗΓΙΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ ΜΗΝΑ (15:14)
ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΟΝΟΜΑ ΧΡΗΣΤΗ ΠΟΝΤΟΙ
1
ΜΑΤΟΥΛΑ Σ.
3.718
2
ΧΑΡΗΣ Π.
3.682
3
ΣΤΑΥΡΟΣ Κ.
2.690
4
Γιώργος Κ.
2.582
5
Ευθυμία Λ.
2.450
6
Περικλής Α.
2.440
7
ΜΑΡΙΟΣ Ν.
2.352
8
ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ Κ.
2.174
9
Φρόσω Κ.
2.170
10
Άννα Σ.
2.164
11
Βάσια Π.
2.112
12
ΒΑΡΒΑΡΑ Κ.
2.066
13
Γιάννης Κ.
2.052
14
Ζωή Χ.
1.964
15
Βασιλική Σ.
1.786