* Η Apple ΔΕΝ συνδέεται με κανέναν τρόπο με το σύστημα επιβραβεύσεων ή τα δώρα που προσφέρονται από το APP.

Θέλουμε να οργανώσουμε το delivery της Λαμίας μας με έναν νέο, ανταποδοτικό τρόπο!

Το νέο APP είναι.. Λαμιωτάκι! Θα φροντίζει δηλαδή αποκλειστικά την πόλη μας, ανταποδίδοντας με «όποιον τρόπο μπορεί» σε όσους απο εμάς το στηρίζουμε με τις παραγγελίες μας.

Έτσι αποφασίσαμε, από την πρώτη μέρα λειτουργίας μας, να κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να σας ευχαριστήσουμε και να σας γεμίσουμε δώρα, με δύο παράλληλους διαγωνισμούς να τρέχουν!

(A τρόπος) Γνωρίστε το «Μπαλάκι»:

Ο πρώτος διαγωνισμός με τις «Δωράρες στο Μπαλάκι» του LamiaDelivery ολοκληρώθηκε μοιράζοντας δωράρες και χαμόγελα σε... Λαμιωτάκια!
 
Πριν λίγες μέρες, κληρώσαμε τους νικητές μας σε Live στο Instagram. Δες τους νικητές παρακάτω...
 
 
Σύντομα, θα οργανωθεί και νέος διαγωνισμός «Μπαλάκι». Ζητάμε την στήριξη και υπομονή σας για λίγο διάστημα, ώστε να συγκεντρωθεί το budget για τα νέα δώρα και για να στηθούν οι νέες διαφημιστικές καμπάνιες μας.
Εως τότε, τρέχει κανονικά ο 2ος, τακτικός μηνιαίος διαγωνισμός που μοιράζει ΠΟΛΛΑ κουπονια delivery σε όσους στηρίζουν το app με τις παραγγελίες τους.
 
 
🥰 Μετράμε λίγους μήνες ζωής... μα προσπαθούμε από την πρώτη στιγμή να συσπειρώσουμε τις «δυνάμεις» που υπάρχουν στην πόλη για να φτιάξουμε όλοι μαζί, μία καλύτερη εμπειρία DELIVERY.

Κάθε φορά που παραγγέλνετε μέσα από το LamiaDelivery... πολλοί άνθρωποι συγχρονίζονται και συνεργάζονται μέσα σε λίγα μόλις λεπτά, ώστε να φτάσει η παραγγελία στο χώρο σας.

Όλοι αυτοί οι άνθρωποι, αξίζουν τα συγχαρητήρια σας, γιατί ενίοτε φροντίζουν ωστε η παραγγελία σας να είναι και... τυχερή!
 
📱 Για την Μαρία, η τυχερή παραγγελία ήταν μια παραγγελία πίτσας από «Village Pizza»! Κέρδισε το iPhone 14 Pro!
 
 
 
🎮 Για τον Γιάννη, η τυχερή παραγγελία ήταν μια παραγγελία πίτσας από «Liberty»! Kέρδισε το PS5!
 
 
Για την Λουκία, η τυχερή παραγγελία ήταν μια παραγγελία πίτσας από «Υπεργεύσεις ο Πάρης»! Kέρδισε τα 600€ Βενζίνης!
 

😁 Για εμας τους υπόλοιπους, μπορεί αυτή η φορά να μην ήταν τυχερή... μα σίγουρα μας πρόσφερε χαρά, βοηθώντας μας να ξεφύγουμε λίγο από την καθημερινή μας ρουτίνα!

Τα 3 τυχερά παιδιά, προέκυψαν από την κλήρωση που κάναμε για να δώσουμε τις δωράρες του @lamia_delivery

Όλα έγιναν με διαφάνεια... με την @staceychari στην παρουσίαση, κληρώσαμε 3 τυχερούς ανάμεσα σε ΑΜΕΤΡΗΤΕΣ συμμετοχές... Όσοι δεν προλάβατε να δείτε την κλήρωση στο LIVE, μπορείτε να την δείτε στο video που έχει αναρτηθεί στο instagram μας. Φροντίσαμε να ανεβάσουμε και backstage με τα σημαντικότερα στιγμιότυπα σε υψηλή ανάλυση (θα τα βρεις στα αποθηκευμένα stories, μέσα στο προφίλ μας, με τίτλο «ΚΛΗΡΩΣΗ»).

🤳 Οι εκπλήξεις και οι τακτικοί διαγωνισμοί δεν σταματούν εδώ! Στηρίζοντας το APP με τις παραγγελίες σου, στηρίζεις τόσο τα συνεργαζόμενα μαγαζιά, όσο και τις δράσεις του @lamia_delivery που στόχο έχουν να μας φτιάχνουν τη διάθεση!

📲 Κατέβασε το APP και βοήθησε το Λαμιωτάκι να μοιράσει ακόμη περισσότερα χαμόγελα <3
 
Σύντομα, θα οργανωθεί και νέος διαγωνισμός «Μπαλάκι». Ζητάμε την στήριξη και υπομονή σας για λίγο διάστημα, ώστε να συγκεντρωθεί το budget για τα νέα δώρα και για να στηθούν οι νέες διαφημιστικές καμπάνιες μας.
 
Εως τότε, τρέχει κανονικά ο 2ος, τακτικός μηνιαίος διαγωνισμός που μοιράζει ΠΟΛΛΑ κουπονια delivery σε όσους στηρίζουν το app με τις παραγγελίες τους.
 

(Β τρόπος) Μηνιαίος «κουπονοδιαγωνισμός» delivery:

Φτιάξαμε παράλληλα και ένα μηνιαίο σύστημα πόντων για να κερδίζεις κουπόνια Delivery. Έτσι, κάθε μήνα οι πρώτοι σε πόντους θα κερδίζουν αυτόματα, δωρεάν κουπόνια delivery. Ενώ ταυτόχρονα, πολλοί άλλοι παίρνουν επίσης κουπόνια, με τυχαίο τρόπο μέσα από κλήρωση στην οποία συμμετέχουν με τους πόντους μήνα τους (κάθε € κατανάλωσης στο APP αντιστοιχεί σε 20 πόντους μήνα

* Κάθε 100 πόντοι αντιστοιχούν σε μια επιπλέον συμμετοχή στη κλήρωση για τα κουπόνια, αν πχ στο τέλος του μήνα διαθέτεις 1000 πόντους delivery, θα έχεις και 10 συμμετοχές στη κλήρωση.

* Αξιολογώντας τις παραγγελίες σου κερδίζεις +20 πόντους.

Κάθε μήνα, οι πέντε πρώτοι σε πόντους κερδίζουν κουπόνια χωρίς κλήρωση. Η λίστα με τους 10 πρώτους είναι καταχωρημένη δημόσια στο APP και ανανεώνεται αυτόματα (δες παρακάτω). Νικητές θεωρούνται όσοι βρεθούν στις 5 πρώτες θέσεις βαθμολογίας στις 31 ΜΑΡΤΙΟΥ 2023 το βράδυ

Ταυτόχρονα, όλοι όσοι παραγγείλουν από το APP μπαίνουν στη καθιερωμένη μηνιαία κλήρωση, απ όπου προκύπτουν άλλοι ΔΕΚΑ νικητές.

Δείτε εδώ όλες τις λεπτομέριες του «κουπονοδιαγωνισμό»LIVE ΚΑΤΑΤΑΞΗΓΙΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ ΜΗΝΑ (04:55)
ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΟΝΟΜΑ ΧΡΗΣΤΗ ΠΟΝΤΟΙ
1
Γιώργος Κ.
6.770
2
Αλεξανδρα/Βασιλης Σ.
6.724
3
ΒΑΡΒΑΡΑ Κ.
6.592
4
ΚΩΣΤΑΣ Τ.
6.050
5
Kostas G.
5.332
6
Μαρία Θ.
5.328
7
Κωνσταντίνα Μ.
5.004
8
Ηλίας Κ.
4.962
9
Ευθυμία Λ.
4.736
10
Μπάμπης Κ.
4.670
11
Νικος Μ.
4.634
12
ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Π.
4.428
13
Διονύσης Κ.
4.414
14
ΣΤΑΥΡΟΣ Κ.
3.880
15
Ελευθερία Μ.
3.876