LD Blog

ΝΕΑ & ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
Λαμία: Το Delivery σε «κερνάει» βενζίνη για όλο το καλοκαίρι, γυαλιά VR & μετρητά για ψώνια

Το «Λαμιωτάκι» σου φουλάρει το αυτοκίνητο όλο το καλοκαίρι, σε «χαρτζιλικώνει» για τα πρώτα ψώνια του καλοκαιριού και σου δίνει το απόλυτο VR εργαλείο για να μπεις στον κόσμο της εικονικής πραγματικότητας!

ΠΡΟΣΟΧΗ! ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ!

Ο διαγωνισμός «Το Μπαλάκι» επέστρεψε και εσύ μπορείς να κερδίσεις πανεύκολα ΔΩΡΕΑΝ ΒΕΝΖΙΝΗ για 2 μηνες (500€), Γυαλιά εικονικής πραγματικότητας (VR Quest 3 της META) και budget για ψώνια της αρεσκείας σου (300€ μετρητά)!

Για άλλη μια φορά, όλοι εμείς εδώ στο LamiaDelivery κάνουμε πράξη την υπόσχεση για μόνιμα δώρα σε όσους στηρίζουν το «Λαμιωτάκι» με τις παραγγελίες τους.

Επαναφέρουμε το Μπαλάκι για τις επόμενες εβδομάδες, για να μας βάλει σε καλοκαιρινή διάθεση, δίνοντας «προοπτική» στις παραγγελίες που κάνουμε από το APP!

Το μόνο που χρειάζεται για να κερδίσεις αυτά τα δώρα, είναι να παραγγέλνεις σπό το LamiaDelivery!

Η σκέψη είναι, να προσφέρουμε χρησιμα & απρόβλεπτα δώρα που θα καλύψουν τα «θέλω» όλων όσων μας τιμάνε με τις παραγγελίες τους.
 

⛽️ΔΩΡΟ 1: Κέρδισε 500€ βενζίνης για να φουλάρεις όλο το καλοκαίρι!

Ναι καλά άκουσες! Ένα χρήσιμο δώρο που θα σε βολέψει για μεγάλο διάστημα!
Κερδίζοντας το, παίρνεις δωροεπιταγή 500€ και την καταναλώνεις σαν fuel pass, φουλάροντας το όχημα σου όσες φορές θες!
 
 
 

👓ΔΩΡΟ 2: Κέρδισε το VR META QUEST 3 headset και μπες στον κόσμο της εικονικής πραγματικότητας

Αυτό το δώρο είναι απλά «τζαμάτο»! Εμείς το έχουμε στο γραφείο και «παίζουμε» τακτικά με το ολοκαίνουριο VR Headset της META.
Για αυτό είπαμε να κάνουμε το ίδιο δώρο σε κάποιον από εσάς, που θα σταθεί τυχερός και θα αποκτήσει ένα τρομερά χρήσιμο «εργαλείο διασκέδασης» για εκείνον και την παρέα του.
 
Tο νέο υπερσύγχρονο VR headset της Meta (Meta Quest 3) θα σε βάλει σε έναν ολοκαίνουριο κόσμο! Μεταμόρφωσε την εμπειρία στο σπίτι σου με την εντυπωσιακή τεχνολογία της εικονικής πραγματικότητας. Το νέο ασύρματο VR Headset Meta Quest Gen 3 σας προσφέρει άκρως συναρπαστικά γραφικά με εκπληκτική απόδοση, χάρη στην 4K+ Infinite Display και τον τρομερό επεξεργαστή του, Snapdragon XR2 Gen 2. Εξερευνήστε νέες εκπληκτικές εμπειρίες στη μικτή πραγματικότητα με το πιο ισχυρό Meta Quest που έχουμε παρουσιάσει μέχρι σήμερα.

 

 

💶 ΔΩΡΟ 3: Κέρδισε 300€ ΜΕΤΡΗΤΑ για να τα καταναλώσεις σε ψώνια ή ότι άλλο εσυ θέλεις

Ένα δώρο πρακτικό και χρήσιμο, που σίγουρα θα πιάσει τόπο. Τι καλύτερο απ' το να ξέρεις πως παραγγέλνοντας τον καθημερινό σου καφέ & φαι, θα μπορείς να πάρεις 300€ μετρητά για να τα κάνεις ότι θες;

Για άλλη μια φορά, όλοι εμείς εδώ στο LamiaDelivery, κάνουμε πράξη την υπόσχεση μας για μόνιμα δώρα σε όσους στηρίζουν το «Λαμιωτάκι» για τις παραγγελίες delivery τους.

 

ΠΩΣ ΘΑ ΤΑ ΚΕΡΔΙΣΕΤΕ:

Ο κανόνας είναι ένας... και απλός! Με κάθε παραγγελία μέσω Lamia Delivery κερδίζετε +1 συμμετοχή! Όσες περισσότερες συμμετοχές, τόσο περισσότερες πιθανότητες για να τα κάνετε δικά σας!

Με κάθε παραγγελία έως τις 9 Ιουλίου μέσω Lamia Delivery, κερδίζεις +1 συμμετοχή. Μετά από κάθε ολοκλήρωση παραγγελίας, το σύστημα θα σε βάλει να παίξεις το γνωστό παιχνίδι «μπαλάκι», το οποίο και θα καθορίσει σε για ποια κλήρωση πήρες +1 συμμετοχή.

Στις 10 Ιουλίου θα πραγματοποιηθούν τρεις κληρώσεις. Μία για κάθε δώρο! Οι κληρώσεις θα γίνουν live στο Instagram, και οι τυχεροί/ές θα επιλεχθούν τυχαία από μηχανή τυχαιοποίησης αριθμών.

Οι συμμετοχές θα «κλειδώσουν» στις 9 Ιουλίου, και θα «μεταφραστούν» σε αριθμούς «λαχνών» για τις αντίστοιχες κληρώσεις.

Στην καρτέλα "Οι Παραγγελίες μου" μπορείς να δεις ανά πάσα στιγμή πόσες συμμετοχές έχεις για την κάθε κλήρωση.

 

Διευκρινίσεις:

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν ΌΛΟΙ ΑΝΕΞΑΙΡΈΤΩΣ. Το Lamia Delivery εγγυάται την αδιαβλητότητα του διαγωνισμού και θα φροντίσουμε ώστε κατά τη διάρκεια των κληρώσεων να υπάρχει LIVE κάλυψη αλλά και πραγματικά τυχαία επιλογή των «λαχνών» (αριθμών) που θα καθορίσουν τους νικητές.

 

Απαγορεύονται «τα σκονάκια»:

Στηρίζουμε τα καταστήματα και τα παιδιά που φροντίζουν να μας φέρνουν το delivery στο σπίτι μας και στην εργασία μας! Για αυτό δεν θα δεχτούμε καταχρήσεις με «διπλές» παραγγελίες, «συμπληρωματικές» παραγγελίες ή «σπασμένες» παραγγελίες για παραπάνω συμμετοχές! Το σύστημα έχει προβλέψει τα σενάρια αυτά και δεν δίνει επιπλέον συμμετοχές όταν εντοπίσει ότι πας να «κλέψεις» στο «μπαλάκι»!!!

 

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!

Δώρα και χαρά μοίρασε το live του LamiaDelivery - Βίντεο με τους νικητές

Δεν υπάρχει πιο όμορφο συναίσθημα απ' το να βλέπεις χαρούμενα πρόσωπα! Αυτή ακριβώς είναι η συνταγή του LamiaDelivery.   Το φαγητό είναι χαρά... και το delivery της Λαμίας, φροντίζει ώστε...

2024-01-20
περισσότερα
Δώρα και χαρά μοίρασε το live του LamiaDelivery - Βίντεο με τους νικητές

Δεν υπάρχει πιο όμορφο συναίσθημα απ' το να βλέπεις χαρούμενα πρόσωπα! Αυτή ακριβώς είναι η συνταγή του LamiaDelivery.   Το φαγητό είναι χαρά... και το delivery της Λαμίας, φροντίζει ώστε...

2024-01-19
περισσότερα
Λαμία: Αυτή τη Τετάρτη το Live για τα δώρα στο «Μπαλάκι»

⏳Ετοιμάσου! Αυτή την Τετάρτη (17/01) θα σε κληρώσουμε νικητή! Αυτή την Τετάρτη στις 18:00 δίνουμε ραντεβού σε LIVE στο INSTAGRAM για να κληρώσουμε παρέα τα δώρα από το Μπαλάκι. Και τώρα που...

2024-01-12
περισσότερα